Корупційні схеми під час війни – Сергій Стерненко у “Час: Online” (Відео)

Сергій Стерненко

Повномасштабна війна росії проти України

У вівторок, 2 серпня, о 17:00 в ефірі “Час: Online” на “5 каналі” ведуча Марія Скібінська обговорює із громадським активістом Сергієм Стерненком турбо-відставки та новопризначення в САП

Дізнаємося:

  • Обстріл рф колонії в Оленівці – наслідки для агресора?
  • Чи існують “хороші росіяни”?
  • Турбо-відставки – хто надав владі такого при скорення?
  • Які корупційні схеми почали діяти під час війни?
  • Як не допустити корупції в державних масштабах після перемоги?
  • Повернення ОРДЛО та Криму – як інтегрувати людей, які 8 років прожили в окупації?

На ці та багато інших запитань у  вівторок, 2 серпня, о 17:00 в ефірі “Час: Online” на “5 каналі” Марія Скібінська отримує відповіді від активіста Сергія Стерненка.

Маєте запитання до гостя? Пишіть у коментарях до анонсу у Facebook та YouTube і ми озвучимо їх у прямому ефірі. Тисніть плеєр та “Створити нагадування”, щоб не пропустити початок:

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Зауважимо, що “друга армія світу” виявилася таким самим фейком, як і всі новини з російського телевізора. Всього за місяць окупаційні війська втратили в Україні більше особового складу і техніки, ніж за 10 років війни в Афганістані. Втрати ворога перевищують також втрати росіян в обох чеченських війнах. Крім того, втрати росії в особовому складі, танках і літаках перевищують розміри деяких інших армій світу. Відомо, що ЗСУ знищили щонайменше 12 російських генералів на передовій.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.