росіяни щодня намагаються розвинути наступ на Бахмут – Гайдай

Наслідки дій російських окупантів

Повномасштабна війна росії проти України

Він наголосив: там Збройні сили України міцно тримають оборону, за цей час практично не підпустивши ворога

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай зазначив, що росіяни щодня намагаються розвинути наступ на Бахмут. Він наголосив: там Збройні сили України міцно тримають оборону, за цей час практично не підпустивши ворога. Про це повідомляє Сергій Гайдай в Telegram.

“росіяни щодня пробують розвинути наступ на Бахмут, але окупувати невеличку частину Луганщини вже майже місяць не в змозі. Там Збройні сили України міцно тримають оборону, за цей час практично не підпустивши ворога. окупанти були впевнені в швидкій та легкій перемозі, змінювали дати звитяг, але вже 1 серпня, а звітувати їм нема про що”, – мовиться в повідомленні.

Також, Гайдай зазначив, що за добу знешкоджені ще дві розвідувальні групи противника.

“За добу знешкоджені ще дві розвідувальні групи противника”, – написав голова Луганської ОВА.

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Зауважимо, що “друга армія світу” виявилася таким самим фейком, як і всі новини з російського телевізора. Всього за місяць окупаційні війська втратили в Україні більше особового складу і техніки, ніж за 10 років війни в Афганістані. Втрати ворога перевищують також втрати росіян в обох чеченських війнах. Крім того, втрати росії в особовому складі, танках і літаках перевищують розміри деяких інших армій світу. Відомо, що ЗСУ знищили щонайменше 12 російських генералів на передовій.

Крім того, Генштаб ЗСУ оприлюднив втрати російських окупантів за 158 днів повномасштабної війни.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.