Як “Азов” мститиметься за вбивства побратимів у Оленівці – “Незламна країна” (Відео)

Незламна Країна – помста за вбивство полонених

Повномасштабна війна росії проти України

Дивіться 1 серпня о 18:10 на “5 каналі”

Як “Азов” мститиметься за вбивства побратимів в Оленівці?

Говоримо з:

  • командиром полку “Азов” (2016-2017) Максимом Жоріним;
  • керівником Центру дослідження росії, міністром закордонних справ України (2007-2009) Володимиром Огризком.

У понеділок, 1 серпня, о 18:10 у марафоні “Незламна Країна” на “5 каналі”.

Тисніть плеєр і “Створити нагадування”, щоб отримати сповіщення про початок ефіру:

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Нагадаємо, 29 липня прогримів вибух у одному з бараків виправної колонії в Оленівці, куди окупанти незадовго до того перемістили полонених, серед яких є і “азовці”. російська сторона опублікувала списки загиблих і поранених військових – за їхніми заявами, було вбито понад 50 українців, поранено ще понад 70.

Лідер руху “Азов” Андрій Білецький оголосив полювання на причетних до масового вбивства полонених в Оленівці. Україна вже розпочала процедуру повернення тіл загиблих полонених. Нині в “Азові” встановлюють імена загиблих українських полонених.

Тим часом російське посольство в Британії продовжує показувати рівень рашистської дипломатії на весь світ. На цей раз вони закликали стратити українських військовослужбовців полку “Азов”, які перебувають у російському полоні.

За даними Головного управління розвідки Міноборони, теракт в Оленівці вчинили “вагнерівці” за вказівкою “повара путіна”.

Патронатна служба “Янголи Азову” підтвердила інформацію про удар по колонії в Оленівці, де утримують полонених полку “Азов”. Організація з’ясовує імена загиблих і постраждалих через свої канали.

Також, СБУ перехопила телефонні розмови, в яких окупанти підтверджують, що саме російські війська винні у вибуху в колонії окупованої Оленівки.

  • Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.