Ліга чемпіонів: після голу “Динамо” турецькі фани скандували ім’я Путіна. Луческу у відповідь не вийшов на брифінг

У матчі-відповіді проти “Фенербахче” київське “Динамо” перемогло з рахунком 2:1. Після першого забитого київською командою голу турецькі фани почали скандувати ім’я Володимира Путіна. Відповідне відео опублікували глядачі матчу.

У відповідь тренер київського “Динамо” Мірча Луческу проігнорував пресконференцію, яка є традиційною після поєдинків у Лізі чемпіонів. Проте стисло прокоментувати матч він встиг, повідомив “UA-футбол”. Він заявив, що “все йшло за їхнім планом”, але побачити таку поведінку вболівальників на Луческу не очікував. Ситуацію він охарактеризував словами “дуже шкода”.

Контекст:

Ліга чемпіонів – щорічний міжнародний турнір із футболу, організований Спілкою європейських футбольних асоціацій (УЄФА).

Через війну на території України “Динамо” змушений грати домашні матчі за межами України. Першу гру киян проти “Фенербахче” проводили в польському місті Лодзь, він закінчився з рахунком 0:0. Завдяки перемозі проти “Фенербахче” у другій грі “Динамо” проходить у третій раунд кваліфікації.

Перші матчі третього раунду кваліфікації відбудуться 2-го і 3 серпня, а матчі у відповідь 9-го. Наступний суперник “Динамо” – австрійський “Штурм”.