“Тільки спільними зусиллями ми зможемо врятувати людей в Україні”. Даріо Срна став послом гуманітарного проєкту “Рятуємо життя”

Підписання Меморандуму про співпрацю між благодійним фондом Do it together від благодійної ініціативи “Рятуємо життя” та Срною відбулося в Амстердамі (Нідерланди).

Участь Срни у благодійному проєкті, зазначають у релізі, дасть змогу долучити представників світової футбольної спільноти до ініціативи надання допомоги українцям, які проживають у регіонах, які обстрілюють російські окупанти.

“Зараз кожен із нас бачить крихкість цього світу. Тільки спільними зусиллями ми зможемо врятувати від голоду дітей, жінок, людей похилого віку в Україні. До фонду Do it together уже підключилося понад 90 компаній з усього світу. Благодійна робота – це той внесок, який сьогодні може зробити кожен із нас заради майбутнього”, – прокоментував Срна свою участь у гуманітарному проєкті.

Контекст:

Гуманітарний проєкт “Рятуємо життя” засновано компаніями “Метінвест” і ДТЕК у координації з Фондом Ріната Ахметова.

За чотири місяці його існування допомогу від проєкту отримало понад 12 тис. осіб у різних регіонах України.

ФК “Шахтар” після повномасштабного вторгнення РФ в Україну провів п’ять товариських поєдинків туру, зібравши 13,2 млн грн на підтримку українців.

Другу серію благодійних матчів запланували на 26 липня.