“Творці серіалу – українці” – зірка “Сватів” спростувала чергові брехні РФ

Акторка Анна Кошмал, яка стала популярною після участі в серіалі “Свати”, спростувала чутки про те, що восьмий сезон проєкту зніматимуть у Росії.

Наголосила, що творець і режисер стрічки українці. Викрила чергову брехню країни-агресорки в InstaStories.

“Багато чуток розвели на цю тему. Я хочу, щоб ви знали: творці серіалу “Свати” українці. І режисер цього серіалу один Андрій Яковлєв. Він українець. Все, що вони там собі придумали… Я не знаю”, відреагувала Кошмал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не мав сил відповісти Горбунов назвав ім’я актора з РФ, який писав йому після 24 лютого

Чутки на цю тему з’явилися після заяви російського телекритика Миколи Горбашева. Він сказав, що зйомки “Сватів” стартують наприкінці 2022 року в Росії.

Також він тоді заявив, що буде начебто заміна українських акторів на російських. Причиною цього, за словами Горбашева, є те, що українці засуджують мовчання колег із РФ щодо війни в Україні, і це нібито призводить до сварок.

Кошмал відповіла, чи спілкується з російськими колегами. За її словами, деякі актори зі “Сватів” підтримали її під час війни. З іншими Кошмал вирішила не видаляти спільні фотографії із соцмереж, щоб вони дивилися і пам’ятали, як тепло вона приймала їх в Україні, проти якої РФ розпочала війну.