Сестра Кейт Міддлтон Піппа народила третю дитину

Піппа Міддлтон та її чоловік Джеймс Меттьюз стали батьками втретє. У них народилася дочка.

Молодша сестра Кейт Міддлтон Піппа Міддлтон народила третю дитину – дівчинку. Дитина народилася кілька тижнів тому, але ЗМІ про радісну подію стало відомо тільки зараз, пише People.

Окрім новонародженої, у родині 38-річної Піппи Міддлтон та 46-річного Джеймса Меттьюза ростуть трирічний син Артур, який народився у жовтні 2018 року, та однорічна дочка Грейс, яка народилася у березні 2021 року.

Піппа Міддлтон народила третю дитину в перинатальному центрі Lindo Wing, який знаходиться при лікарні Святої Марії. Саме там усіх своїх трьох дітей народила дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон.

Цікаво, що сестра Кейт Міддлтон була гостею святкування платинового ювілею королеви Єлизавети на британському престолі, яке пройшло з розмахом у Великій Британії на початку червня.

Дівчинка стала шостим онуком Керол та Майкла Міддлтонів, і двоюрідною сестрою для принца Джорджа, принцеси Шарлотти та принца Луї.

Читайте також: 

Батьки герцогині Кембриджської – Керол та Майк Міддлтон хочуть прийняти українських біженців у свій будинок у Беркширі.

У понеділок, 14 червня, у Віндозорському замку відбувся великий королівський захід — служба Ордену Підв’язки. У ньому взяли участь старші члени королівської родини.