У співробітниці Харківської податкової виявили понад 2,3 млн грн необґрунтованих доходів

Співробітниця Харківської податкової через третіх осіб стала власницею будинку та земельної ділянки на Київщині загальною вартістю понад 2,3 млн грн, не маючи легальних коштів на таку купівлю.

«ДБР встановило, що посадова особа через третіх осіб оформила права власності на дороге майно. Легальних коштів для такої купівлі вона законно отримати не могла», – повідомляє теруправління ДБР, розташоване в Полтаві.

Усі зібрані доказові матеріали бюро передало до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, яка, у свою чергу, звернулася до Вищого антикорупційного суду з позовом про визнання активів необґрунтованими та їх стягнення у дохід держави.

Читайте також: 

Правоохоронці викрили ще одну незаконну схему виїзду чоловіків призовного віку за кордон. Шахраї за свої «послуги» вимагали $10 тисяч.

Правоохоронці викрили у Києві організовану злочинну групу, що займалася незаконною переправкою за кордон громадян призовного віку в умовах воєнного стану і мобілізації. Для реалізації своєї схеми, зловмисники використовували підпільну друкарню.

Українські правоохоронці викрили у Львові трьох зловмисників, які організували незаконний виїзд за кордон чоловіків призовного віку.  За свої послуги порушники просили по $6 тисяч, вивозили «клієнтів» до Польщі.