Головна з імпортозаміщення: для доньки путіна створили спеціальну посаду

Донька російського диктатора володимира путіна Катерина Тихонова отримала нову державну посаду в рф. Молодшу доньку путіна призначили співголовою координаційної ради Російського союзу промисловців та підприємців з імпортозаміщення та технологічної незалежності.

Про це повідомляють російські засоби масової пропаганди, пише ТСН.

В органі наголошують, що що нова рада створена з метою «координації роботи органів РСПП з питань імпортозаміщення, узагальнення успішних практик заміщення імпортного обладнання російським, а також формування пропозиції щодо реалізації державної політики в галузі імпортозаміщення».

До слова, від 202 року Тихонова очолює Інститут перспективних досліджень проблем штучного інтелекту та інтелектуальних систем у Московському державному університеті імені Ломоносова. Крім того, вона керівниця фонду «Іннопрактика».

Раніше в Німеччині скасували великий сольний концерт відомої російської оперної співачки Анни Нетребко. Захід мав відбутися в місті Штутгарт на Двірцевій площі.

Уряд Великої Британії наклав санкції на людей з найближчого оточення путіна, зокрема його двоюрідну сестру.

Національне агентство з питань запобігання корупції пропонує розширити українські санкційні списки ще 1018 фізичних та юридичних осіб, які причетні або підтримують російську агресію.