Ярмоленко перейшов до клубу в ОАЕ, який тренерує Ребров

Футболіст перейшов в “Аль-Айн” як вільний агент, після закінчення контракту з лондонським клубом “Вест Гем”, за який він виступав протягом чотирьох років. Контракт із новою командою підписано на сезон 2022/2023. Інших деталей угоди не розголошують.

“Аль-Айн” також опублікував відео з Ярмоленком на сторінці клубу у Twitter.

Контекст:

Ярмоленко – вихованець чернігівської “Юності”. Грає на професійному рівні із 2006 року. Спочатку грав за чернігівську “Десну”, у грудні 2006-го перейшов до київського “Динамо”, де провів 11 років.

2017-го перейшов до дортмундської “Борусії”, а звідти 2018-го – у лондонський “Вест Гем”. У складі “молотобійців” Ярмоленко зіграв 86 матчів, забив 13 голів.

З 2009 року Ярмоленко виступає за національну збірну України (зараз – капітан команди). Відіграв за національну команду 109 матчів, забив 45 голів (Ярмоленко посідає друге місце у списку найкращих бомбардирів після Андрія Шевченка).

Головним тренером “Аль-Айну” з 2021 року є колишній український футболіст Сергій Ребров. Під його керівництвом команда зробила “золотий дубль” – виграла чемпіонат та Кубок ОАЕ.