Юристи Twitter заявили, що зможуть перемогти Маска в суді за чотири дні

Компанія Twitter подала до суду на Ілона Маска і хоче швидкого судового розгляду, щоб мати рішення щодо її позову про те, що Маск не мав права скасовувати купівлю платформи соціальних мереж за $44 млрд. Про це повідомляє Bloomberg.

Юристи Twitter кажуть, що їм потрібно лише чотири дні у суді Делаверу, щоб довести, що Маска слід змусити виконати домовленість та заплатити по $54,20 за акцію Twitter.

Компанія сподівається розпочати розгляд справи 19 вересня.

«Судовий розгляд за графіком, який пропонує Twitter, дає сторонам та їхнім досвідченим адвокатам достатньо часу для складання протоколу судового засідання», – написали адвокати.

За словами юристів, суддя матиме достатньо часу для винесення рішення та перегляду рішення Верховним судом штату Делавер до дати закриття угоди 24 жовтня.

Маск та його адвокати не відповіли на прохання Bloomberg прокоментувати позов Twitter. Маск опублікував твіт 12 липня, написавши: «О, іронія долі, лол».

На відміну від деяких штатів, де розгляд справи може тривати кілька років, Канцлерський суд штату Делавер зазвичай працює швидше.

Як зазначається, канцелярські судді – експерти в галузі комерційного права – відомі тим, що здатні швидше та ретельніше розбиратися в юридичних нетрях складних суперечок про злиття та поглинання, ніж інші суди США. Навіть складні справи бізнесу часто розглядаються суддею протягом шести чи семи місяців після подання позову.

Нагадаємо, юристи Twitter відповіли Ілону Маску на його спробу розірвати угоду про поглинання компанії на $44 млрд.

Twitter подасть до суду на засновника SpaceX та бізнесмена Ілона Маска за відмову від купівлі соцмережі за 44 млрд доларів.

Раніше повідомлялося, що Ілон Маск майже згорнув переговори із співінвестором про купівлю соціальної мережі Twitter. Бізнесмена хвилюють дані про кількість спам-ккаунтів у соціальній мережі. До того ж, вартість акцій Twitter останнім часом помітно знизилася.

Правління компанії Twitter рекомендує акціонерам проголосувати за схвалення угоди з продажу американському мільярдеру Ілону Маску.