Відома режисерка виставила на аукціон можливість провести з нею день на зйомках

Польська режисерка, президентка Європейської кіноакадемії Агнешка Голланд приєдналася до ініціативи збору коштів на Байрактар для України та виставила на аукціон можливість провести з нею день.

Про це повідомив портал Zrzutka.pl, де раніше був оголошений збір коштів на Байрактар, в Facebook.

«День на знімальному майданчику з Агнешкою Голланд. Режисерка, яка тричі номінувалася на Оскар та отримувала безліч нагород у Європі та США запрошує на день на знімальний майданчик. Подивися, що відбувається по той бік екрану», – йдеться у повідомленні.

Аукціон проходить під постом та завершиться 26 липня. Стартова ціна дня з Холланд була призначена в 1 злотий. На даний момент найбільша ставка складає 7 тисяч злотих (приблизно 1,4 тисячі доларів).

Раніше в одному із найбільших та найстаріших аукціонних домів Європи «Доротеум» стартували благодійні продажі творчості українських митців.

Скульптура Джеффа Кунса Balloon Monkey (Magenta) (Мавпа з повітряних куль (пурпурна), надана Віктором та Оленою Пінчуками, була продана на аукціоні Christie’s.

Картину 11-річної волинянки Софії Кравчук «Українська мрія», яка стала ілюстрацією нової поштової марки, продали на аукціоні за 56 000 гривень.