У Маріуполі почалася чергова хвиля прихованої мобілізації

У Маріуполі розпочалася чергова хвиля прихованої мобілізації.

Про це повідомив радник мера міста Петро Андрющенко.

«Наразі намагаються вербувати людей за допомогою масової пропозиції роботи пожежними інспекторами. Набирають людей від 25 до 30 років, без досвіду роботи. Наші люди заради перевірки звернулися з приводу «працевлаштування». Повідомляють, що у разі згоди будуть направлені до Донецька на «тренування» та навчання «на пару місяців, оскільки досвіду немає»», – написав Андрющенко у телеграм-каналі.

За його словами, це повністю збігається з попередніми інсайдами щодо плану прихованої мобілізації в Маріуполі від окупаційної влади.

«Власне цікава і посада – інспектор з нагляду, враховуючи, що спостерігати за пожежною безпекою в Маріуполі ніде», – наголосив він, закликавши маріупольців уникати будь-яких пропозицій про працевлаштування, що передбачає форму та присягу т.зв. «днр».

«Це прямий шлях у окопи», – резюмував радник мера.

росія офіційно не оголошувала мобілізацію з початку повномасштабного вторгнення в Україну. Проте рф активно набирає бойовиків через центри зайнятості.

Лідер країни-агресора путін намагатиметься швидко окупувати Луганську та Донецьку області, потім «приєднає» ці території до рф за допомогою фейкового референдуму, а контрнаступ України та спробу звільнити регіони кремль назве війною України проти рф та оголосить мобілізацію, сказав очільник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

В Луганській області російські військові обманом мобілізують містян для війни проти України. Тим часом бої продовжуються на околицях регіону.