Військова розвідка розповіла про стратегічні плани росії

рф не досягла своєї стратегічної мети з окупації усієї України, тому переходить до інтеграції вже захоплених територій.

Про це в ефірі телемарафону повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький, передає Укрінформ.

«Стратегічна мета росії стосовно повної окупації нашої території не досягнута. По друге, ми чітко бачимо і маємо інформацію про те, що і в законодавчому органі рф, і в уряді, і в інших структурах зараз активно опрацьовуються всі питання, які пов’язані з можливою інтеграцією тимчасово окупованих територій до російської федерації — в політичному плані, економічному і територіальному. Як це буде відбуватися, ми подивимося ближче до осені. 11 вересня — це єдиний день голосування (у росії, – ред.)», – сказав Скібіцький.

Втім, за його словами, вже ті заходи, які росія проводить в Донецькій, Херсонській, Луганській областях, свідчать про планомірну підготовку до так званих референдумів.

Крім того, як додав Скібіцький, зараз в росії готуються законодавчі ініціативи, які мають спростити процедуру отримання громадянства під час приєднання території до рф тощо.

Раніше ми писали, що лідер країни-агресора путін намагатиметься швидко окупувати Луганську та Донецьку області, потім «приєднає» ці території до рф за допомогою фейкового референдуму.