Скандальний харківський бізнесмен Ярославський повертається в Україну – ЗМІ

Харківський бізнесмен Олександр Ярославський повертається в Україну.

Він перебуває на пункті пропуску “Малий Березний” на кордоні зі Словаччиною. Про це повідомили правоохоронні органи, пише “Українська правда”.

Удень 12 липня також з’явилася інформація, що прикордонники не пускають Олександра Ярославського в Україну. Ймовірно, це повʼязано із скандальним ДТП під Харковом, написали в “Украина Online”. Раніше повідомлялося, що Ярославський збив на смерть людину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярославський уже нічого в “Металісті” не вирішує журналіст

Проте Держприкордонслужба пояснень щодо бізнесмена не надала. Зауважили тільки, що громадянам України, згідно з Конституцією, не може бути відмовлено у в’їзді в нашу країну.

Ярославський 10 лютого вилетів з України нібито на відпочинок із родиною, запланований до 19 лютого.

ОНОВЛЕНО

Олександр Ярославський вʼїхав в Україну, повідомляє джерело “УП”.

Офіс генпрокурора підготував повістки на виклик бізнесмена як свідка у справі про лютневу ДТП на 18, 19 та 20 липня.

По Ярославському стояла позначка “інформування на в’їзд”, тому на в’їзді до нього виникли питання. Це затримало бізнесмена на кордоні.

9 лютого на трасі Чугуїв Мартове кортеж президента бізнес-групи DCH Олександра Ярославського збив на смерть людину. На місці події автівки не зупинилися. 10 лютого Ярославський вилетів з України до Великої Британії.

14 лютого до поліції надійшла інформація, що працівники Чугуївського моргу Харківського обласного бюро судово-медичної експертизи виявили втрату речових доказів у справі, а саме речей загиблого. А 16 лютого поліцейські повідомили, що усі речі “знайшлися” у службовому приміщенні моргу.

На автомобілях кортежу харківського бізнесмена Олександра Ярославського, який на смерть збив чоловіка, знищували сліди аварії. Про результати огляду двох автомобілів бізнесмена експертами у Києві 18 лютого повідомила пресслужба Нацполіції.