Російський дизайнер-окупант виліз на Запорізьку АЕС

Російський окупант і українофоб, дизайнер Артемій Лебедєв виліз на Запорізьку атомну електростанцію, що у тимчасово захопленому окупантами місті Енергодар.

Фото виклав в Instagram.

Окупант написав, що він “любить подорожувати”, і нахабно згадав, що йому указом президента Володимира Зеленського заборонений в’їзд в Україну.

Лєбєдєв виклав фото із захопленої російськими терористами АЕС. Написав, що йому “н**рати на авторитет”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Позивний 122, Звезда 109, Шейх і Кулон: знайшли російських терористів, які захоплювали Запорізьку АЕС

“Це Артємій Лєбєдєв. Один із тих самих “хороших русских”, яких так люблять деякі діячі в Україні. Лєбєдєв, принаймні, таким вважався до останнього часу.
Бо зараз він відкритий російський пропагандист, що підтримує вбивства українців. Ось він виклав фото з тимчасово окупованої АЕС в Енергодарі.

А ще Лєбєдєв створював один з логотипів Одеси якір у формі серця. Не знаю, чи стоїть він досі біля міської ради, бо його наче планували передати до Генуї (як місту-побратиму), але сама історія показова”, пише блогер Сергій Стерненко.

Напередодні Лебедєв приїжджав в тимчасово окуповані Донецьк і Маріуполь.

У січні президент ввів у дію санкції Ради національної безпеки й оборони проти низки компаній, державних установ і російських громадян. До списку потрапив і Лебедєв. Йому заблокували активи і фінансові операції на території України.

На сайті “Студії Артемія Лебедєва” вказується про офіс у Києві на вул. Антоновича, 26.

У березні Офіс генерального прокурора повідомив про підозру російські терористці Юлії Чичеріній. Та зняла прапор України з будівлі мерії Енергодара.

Запорізька атомна електростанція найбільша в Європі. 4 березня АЕС захопили російські окупанти.

Росіяни саджають працівників станції “на підвал”, перетворили АЕС на військову базу.