Окупанти пропонують винагороду за “голови” українських активістів

Колаборанти закликають мешканців Херсонської області за гроші передавати їм інформацію про патріотів України.

Обіцяють суттєву грошову винагороду за кожну “голову”, пише перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболєвський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Херсоні окупанти готуються до боїв Хлань

Російські окупанти хочуть отримати інформацію:

– про співробітників Служби безпеки України, розвідки, територіальної оборони, Збройних сил, членів націоналістичних партій, громадських організацій та озброєних формувань, які залишилися на захоплених територіях,

– про осіб, які ведуть антиросійські сайти, канали та групи, які передають інформацію про російських військових та колаборантів,

– про осіб, які розклеюють листівки та пишуть гасла проти окупантів,

– про квартири, будинки та інші приміщення, які ці люди можуть використовувати як бази, де вони переховуються чи живуть.

Президент Володимир Зеленський наказав військовим деокупувати південні регіони України. Для цього збираються мільйонні бойові сили, які будуть оснащені західною зброєю, повідомив міністр оборони Олексій Резніков. Військове керівництво має розробити плани звільнення.

Жителів тимчасово окупованих районів Херсонської та Запорізької областей закликали якнайшвидше евакуюватися всіма доступними способами. Навіть через окупований Крим.

ЗСУ готуються до контрнаступу на Херсон. Цьому сприяють точкові удари захисників по складах боєприпасів російських військ у тимчасово захопленій Херсонській області.

Українські військові тісно співпрацюють з херсонськими партизанами, які координують і наводять на знищення складів в області.