Twitter дозволить видаляти згадку про себе з небажаної дискусії

Twitter дозволить видаляти згадку про себе з  небажаної дискусії у соцмережі.

Користувачів, які скористалися функцією Unmentioning, більше не позначатимуть у майбутніх твітах цієї гілки. Це не завадить іншим продовжувати розмову, але приховає відповіді та сповіщення для цієї людини.

Компанія працювала над цією функцією понад рік. Вперше у Twitter повідомили про такі плани минулого літа. Тоді вони пояснили, що це допоможе позбутися «небажаної уваги», яка в деяких випадках може призвести до переслідувань.

Функцію почали тестувати у квітні серед невеликої групи користувачів, а останнє оновлення зробило її доступною для всіх. Видалити себе з гілки можна як у застосунку, так і у вебверсії Twitter.

Читайте також: 

Юристи Twitter відповіли Ілону Маску на його спробу розірвати угоду щодо поглинання компанії на $44 млрд.

Twitter подасть до суду на засновника SpaceX та бізнесмена Ілона Маска за відмову від купівлі соцмережі за 44 млрд доларів.

Раніше повідомлялося, що Ілон Маск майже згорнув переговори із співінвестором про купівлю соціальної мережі Twitter. Бізнесмена хвилюють дані про кількість спам-ккаунтів у соціальній мережі. До того ж, вартість акцій Twitter останнім часом помітно знизилася.