Росіяни вгатили по Індустріальному району Харкова

У вівторок, 12 липня, російські окупанти знову атакували Харків.

Удар завдали по Індустріальному району міста близько 13:30. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Тelegram. Інших подробиць не надав.

Він закликав жителів міста не нехтувати власною безпекою.

“Перебувайте в укриттях, без потреби не виходьте на вулиці міста. Будьте максимально обережні”, написав чиновник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Харківщині ЗСУ жорстко придушили російський штурм Генштаб

Росія останнім часом атакує Харків фактично щодня. Уранці 11 липня загарбники вдарили по місту з реактивних систем залпового вогню. За останніми даними, загинули шестеро людей. Ще 31особа отримала поранення.

Під вогнем терористів опинилися лише цивільні споруди Харкова. Накрили з артилерії житлові масиви Київського й Салтівського районів міста.

Серед загиблих 17-річний хлопець із батьком, які під час обстрілу шиномонтажу проїжджали повз нього на авто. Від вибуху їхні тіла понівечені.

Російські військові продовжують вести наступальні операції на північ від Харкова. Це вказує на те, що Кремль має амбіції щодо територій, крім Донецької та Луганської областей, вважає американський Інститут вивчення війни (ISW).

Росія може спробувати ще раз піти в наступ на Харківщину, оскільки регіон і обласний центр є принциповою метою для противника, заявив Олег Синєгубов. Запевнив, що Харків і область готові до можливого наступу ворога.