На Херсонщині досі детонує знищений ЗСУ російський склад з боєприпасами

У Новій Каховці російський склад з боєприпасами, який напередодні знищили Збройні сили України, досі детонує.

«Ворожа пропаганда після вибуху на російських складах у Новій Каховці всю ніч фантазувала, куди це потрапили ЗСУ. Брешуть і не можуть визначитися у своїй брехні», – заявив екс-радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань в Facebook.

За його словами, російські ЗМІ пишуть, що ЗСУ потрапили в ГЕС, то в лікарню і житлові будинки, то в центр російської гуманітарної допомоги.

«Найбільш мене повеселило, що було попадання в склади селітри, які належать… мені. Не знаю, що вони хотіли цим сказати… Що я винен у вибуху чи що? На жаль, не я (( Але від мене щирі вітання хлопцям і дівчатам в ЗСУ, які влучили у ці склади. До речі, боєприпаси детонують досі, а коментатори в російських пабліках починають щось підозрювати про «вторую» армію», – написав Хлань.

Раніше повідомлялося, що українські військові знищили склад боєприпасів росіян у Новій Каховці Херсонської області. Поруч зі складом боєприпасів знаходилося понад 40 бензовозів з паливом.

Нагадаємо, 10 липня зранку ЗСУ двічі вдарили по військовій базі росгвардії у Херсоні. Були дві хвилі прильотів на територію військової частини: о 5 ранку і о 10 ранку. Відомо, що ЗСУ спалили тилові бази ворога на півдні за допомогою РСЗВ HIMARS.

Внаслідок атаки, загинув начальник штабу 22-го армійського корпусу ЗС рф.

8 липня у Новій Каховці ЗСУ підірвали склад боєприпасів.

7 липня ЗСУ вдарили по скупченню російської техніки в Чорнобаївці. Це вже 25-та подібна атака у селищі під Херсоном.

6 липня ЗСУ завдали ракетного удару по складах боєприпасів у тимчасово окупованій Макіївці.

В Офісі президента Зеленського назвали три складові для успішного контрнаступу ЗСУ та звільнення тимчасово окупованих територій.