Теракт у Часовому Яру: кількість загиблих стрімко зросла

У місті Часів Яр Бахмутського району Донецької області з-під завалів зруйнованого ворогом будинку дістали 34 загиблих людини. Серед них одна дитина.

Також рятувальники вивільнили дев’ятьох поранених на ранок 12 липня, повідомив голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни двічі вгатили по Торецьку: перші подробиці ворожих обстрілів

“На 6:30 працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій розчистили близько 70% руїн. Рятувальна операція триває. За кожне знищене і понівечене життя росіяни понесуть відповідальність”, написав Кириленко.

До розбору завалів залучили 56 рятувальників та дев’ять одиниць техніки. Додатково біля зруйнованого будинку працюють два навантажувачі, два автокрани та автогрейдер. Також на місці розбору чергує дві “швидких”.

10 липня російські окупанти поцілили ракетами з “Ураганів” у житлову п’ятиповерхівку у Часовому Яру. Під завалими опинилися понад 30 мирних людей.

На 13:00 10 липня виявили тіла 15 загиблих. З трьома особами під завалами того дня вдалося встановити контакт. Одного чоловіка витягнули.

За даними ДСНС України на 10:20 11 липня, врятувати з-під завалів вдалося дев’ятьох осіб.

Усі, хто б’є по українських містах з реактивної артилерії усі вони будуть знайдені і покарані, прокоментував злочин росіян президент Володимир Зеленський.