На півдні ворог намагається стримати ЗСУ – подробиці

Російський агресор обстріляв з артилерії 21 населений пункт на Південнобузькому напрямку.

Зокрема, під вогнем опинилися райони населених пунктів Осокорівка, Добрянка, Ольгине, Велика Костромка, Кар’єрне, Біла Криниця, Зелений Гай, Калинівка, Білогірка, Киселівка, Любомирівка, Кобзарці, Червона Долина, Партизанське, Благодатне, Котляреве, Шевченкове, Зоря, Посад-Покровське, Українка та Прибузьке. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України у вечірньому зведенні 11 липня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Другої нагоди може не бути” маріупольців закликають негайно евакуюватися

“На Південнобузькому напрямку противник намагається утримати зайняті рубежі та не допустити наступу Сил оборони України. Продовжує вогневий вплив для сковування дій наших військ”, зазначили в пресслужбі.

Росія продовжує утримувати два носії високоточної зброї із сумарним залпом до 16 крилатих ракет типу “Калібр” в акваторії Чорного й Азовського морів.

Збройні сили України звільнили від окупантів село Іванівка на Херсонщині. 60-та окрема піхотна бригада налагоджує комунікацію з місцевим населенням та надає допомогу тим, хто її потребує. Від російських окупантів у Іванівці залишилися лише страшні спогади та “мертва” військова техніка.

ЗСУ продовжують стримувати російських окупантів на Донбасі. Водночас на південному напрямку українські війська йдуть у наступ. Оновлену карту бойових дій опублікували в міноборони Великої Британії. На сході України російські війська продовжують наступ на чотирьох напрямках. Під ударом Харківська, Донецька й Луганська області. Зараз окупанти готуються до наступу на Слов’янськ.