ЗСУ останні тижні знищують ворожі штаби та командні пункти: склали карту ударів

Збройні сили України б’ють по ворожих військових об’єктах, які знаходилися в 5-75 км від лінії фронту.

ЗСУ протягом останніх двох тижнів обстріляли понад 10 російських командних пунктів та складів боєприпасів, з’ясували кореспонденти “ВВС News Україна”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці вдарили по головному командуванню окупантів на Херсонському напрямку перехоплення

“Офіційно ні Генштаб ЗСУ, ні Міноборони Росії не повідомляли про такі випадки. Інформацію та відеодокази поширювали в соцмережах очевидці вибухів, військові журналісти та блогери по обидва боки, а також місцеві чиновники. Деякі випадки підтвердило також управління стратегічних комунікацій ЗСУ”, повідомили журналісти.

ЗСУ готуються до контрнаступу на Херсон. Цьому сприяють точкові удари захисників по складах боєприпасів російських військ у тимчасово захопленій Херсонській області.

10 липня ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ знищили пункт управління Росгвардії під Херсоном, а також чотири склади з боєприпасами в різних районах області. Там міг загинути один із топофіцерів окупантів полковник Росгвардії Олександр Нечипуренко.

Українські військові тісно співпрацюють з херсонськими партизанами, які координують і наводять на знищення складів в області. В окупантів не залишилося безпечного місця в області, де вони могли б розташовувати свої боєкомплекти та ремонтувати бронетехніку.