Подоляк порівняв російський комплекс ППО з футболістами рф

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк поглузував з російського зенітно-ракетного комплексу С-400, який є на озброєнні в армії рф.

«росія хотіла довести, що в неї «друга армія світу». Всі побачили: армія мародерів, терористів і ґвалтівників. росія хотіла показати, що має потужний ВПК (військово-промисловий комплекс) – #аналоговнет. Всі побачили: знаменита С-400 ловить ракети, як російські футболісти – м’ячі. Все ще йде за планом, чи не так?», – написав Подоляк у Твіттер.

Подоляк затролив таким чином російську ППО, яка погано справляється, адже захисники України влучають по стратегічно важливим об’єктам окупантів їм у тил. За останні два тижні ЗСУ завдали ударів по 14 ворожих військових об’єктах, які знаходилися в 5-75 км від лінії фронту.

Читайте також: 

У війні росії проти України починається певний переломний момент, адже українські сили б’ють по російських тилах.

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов заявив, що в серпні цього року Україна покаже перші відчутні перемоги на фронті.

Крім того, Буданов очікує, що війна з росією завершиться наступного року. За його словами, кінцем війни стане вихід на кордони станом на 1991 рік.