Суперник «Динамо» по ЛЧ хоче підписати двох іменитих нападників

Лідери атаки національної збірної Уругваю Луїс Суарес і Едінсон Кавані потрапили в сферу інтересів суперника київського «Динамо» по кваліфікації Ліги чемпіонів – «Фенербахче».

На початку червня турецький гранд оголосив про призначення на посаду головного тренера команди відомого португальського фахівця Жорже Жезуса, який раніше працював в «Бенфіці» з Романом Яремчуком і зараз веде активну кампанію з посилення складу, повідомляє турецьке видання Fanatik.

Клуб вже оформив трансфери уругвайського лівого вінгера з «Лос-Анджелеса» Дієго Россі за 5,5 млн євро і правого вінгера Емре Мора, який свого часу вважався одним з найталановитіших турецьких футболістів і грав у «Боруссії», Дортмунд.

Крім того, в «Фенербахче» на правах оренди з ПСВ перебрався португальський атакуючий півзахисник Брума.

Тепер «Фенербахче» готує ще два дуже гучних трансфери – підписання Едінсона Кавані і Луїса Суареса. Обидва уругвайських футболіста знаходяться в статусі вільних агентів. У них є пропозиції з МЛС, але «Фенербахче» вабить іменитих форвардів можливістю виступати в Лізі чемпіонів.

Останнім клубом Луїса Суареса був мадридський «Атлетіко», у складі якого він зіграв 83 матчі у всіх турнірах і забив 34 голи. Також 35-річний форвард відомий за своїми виступами за «Барселону», у футболці якої зіграв 281 матч і забив 194 голи.

Едінсон Кавані ж останні два сезони провів в англійському «Манчестер Юнайтед». За «червоних дияволів» 35-річний уругваєць зіграв 29 матчів і забив 19 голів. Найбільш успішним для Кавані був період в ПСЖ, за який нападник зіграв 301 матч і забив 200 голів.

Раніше футболіст національної збірної Сенегалу Садіо Мане офіційно став гравцем німецької «Баварії».

Лондонський «Челсі» розглядає можливість підписання українського півзахисника «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка.

Знаменитий нападник збірної Бразилії Неймар найближчим часом може покинути ПСЖ.