Українська виконавиця втратила голос на благодійному концерті

Популярна співачка Jerry Heil, яка зараз їздить Європою з благодійними концертами на підтримку України, розповіла, що одного разу втратила голос і не могла заспівати свої хіти.

Постійна напруга та втома дається взнаки і впливає на стан здоров’я. Співачка поділилась, що на одному з концертів перед самим виступом у неї пропав голос. Вона думала, що вже не вийде на сцену. Проте говорить, що її «зцілив» виступ гурту Go_A, який співав перед нею.

«Я стояла під сценою, плакала і розуміла, що я не зможу заспівати. І в певний момент я дивлюсь, як виступає гурт Go_A. Поки вони співають у людей якась  неосмислена, древня програма спрацьовує і, без жодного заклику зі сцени, люди починають братися за руки та вести хоровод. Просто на вулиці Брюсселю, величезна кількість українців. І мене розриває просто, я стою ридаю і у мене з’являється голос, уявляєте? І я кажу: «Я іду на сцену». Катя сходить зі сцени, я підходжу до неї з неймовірною вдячністю, що це все дійство мене зцілило. Для мене цей виступ дійсно став особливим», – розповіла Jerry Heil в інтерв’ю «МУЗВАР».

Читайте також: 

Рок-гурт Scorpions 9 липня під час концерту в Ізраїлі виступив на підтримку України.

Легендарний британський рок-гурт Pink Floyd вперше з 1994 року випустить нову пісню. Вона буде присвячена підтримці українського народу.