Рашисти пустили 6 ракет по Миколаєву та обстрілюють поля з урожаєм 

Російські війська 11 липня завдали масованого ракетного удару по Миколаєву – по місту пустили 6 ракет. Також загарбники продовжують обстріли полей із урожаєм, що спричиняє масштабні пожежі. 

Про це повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім. 

Зранку, 11 липня, у Миколаєві лунали вибухи. Інформація уточнюється. На зараз розуміємо 6 ракет. Попередньо без жертв (один поранений). Баштанський район: Тривають обстріли сіл по лінії розмежування у Березнегуватській громаді. Так, після ворожих обстрілів, 10 липня, виникло займання поля з пшеницею в смт Березнегувате. Інша інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється. Миколаївський район: 10 липня орієнтовно об 11:35 за межами с. Новомиколаївка Первомайської громади внаслідок обстрілу загорілися поля з врожаєм і лісосмуги. Потерпілих немає. Ввечері, 10 липня, внаслідок обстрілів с. Лимани Галицинівської громади зайнялося поле з врожаєм та лісосмуга. Потерпілих немає.

— Віталій Кім
голова Миколаївської обласної військової адміністрації

Також загарбники 10 липня орієнтовно о 10:40 та 21:30 обстріляли Широківську громаду. Влучання були по вже зруйнованій будівлі ЦНАПу, школи, житловим будинкам та відкритим територіям домогосподарств. Потерпілих немає. Крім того, у першій половині дня, 10 липня, зафіксовані обстріли смт Шевченкове Шевченківської громади. У результаті чого згорів заклад ресторанного господарства. Потерпілих немає. У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

До цього російські загарбники знову вдарили ракетами по Миколаївщині — розбитий склад із пивною продукцією.

Раніше ми писали, що українські захисники вночі, 6 липня, збили дві російські крилаті ракети «Калібр». Ворог випустив їх по Миколаївській області.

Також нагадаємо, що 5 липня, вранці окупанти завдали ракетних ударів по Миколаєву.