Британські розвідники назвали головні проблеми Путіна

Відсутність запланованих перерв у напружених бойових умовах, ймовірно, є однією з найбільш шкідливих проблем з персоналом.

Путін намагається їх вирішувати. Про це повідомляє Міноборони Великої Британії у Twitter.

“Наприкінці червня російськомовне медіаагентство, розташоване на далекому сході Росії, на Байкалі, опублікувало відео, на якому дружини солдатів 36-ї загальновійськової армії Східного військового округу звернулися до місцевого політика з проханням повернути їхніх чоловіків додому зі служби в Україні”, йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни хотіли створити новий армійський корпус, але не вийшло – Цимбалюк

Одна жінка стверджувала, що особовий склад 5-ї окремої гвардійської танкової бригади “психічно та фізично виснажений”. Оскільки з моменту початку “спецоперації” 24 лютого 2022 року вони несуть активне бойове чергування.

Британські розвідники додають, що 10 липня, російська артилерія продовжувала обстріли північного Донбасу. Територіально ворог не просунувся.

“Українські сили продовжували чинити локалізований тиск на російську оборонну лінію на північному сході Херсонської області, також, ймовірно, не досягнувши територіальних здобутків”, йдеться у повідомленні.

Військовослужбовцям РФ обіцяють повернення до пунктів постійної дислокації через дев’ять місяців від початку “спеціальної операції” в Україні. Міняти підрозділи окупантів на території України немає ким.

Російське командування втомилося відповідати на запитання підлеглих щодо повернення додому, тому було прийнято рішення про встановлення “конкретного терміну”. Самі ж командири кажуть, що “байка про дев’ять місяців” є лише новою відмовкою і не відповідає дійсності.