“Ганебно побігли назад” – росіяни провалили наступ під Мар’їнкою

Чергова ворожа спроба наступу окупантів у напрямку Мар’їнки повністю провалилась.

Під вогнем наших воїнів окупанти ганебно побігли назад. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України в Facebook.

На Донецькому напрямку ворог готується штурмувати Краматорський і Бахмутський напрямки.

На Слов’янському напрямку зі ствольної та реактивної артилерії обстріляно околиці Дібровного, Мазанівки, Богородичного, Адамівки та Курульки.

Також ворог завдав авіаційного удару неподалік Богородичного. Ворожий штурм в напрямку Краснопілля українські воїни успішно відбили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загарбники обстріляли Бахмут запалювальними снарядами: показали відео

На Новопавлівському напрямку ворог веде штурмові дії для покращення тактичного положення. Вдовж лінії зіткнення окупанти обстрілюють позиції наших військ з метою сковування їх дій. Активізувалася штурмова та армійська авіація.

На Краматорському напрямку активних дій противник не проводив.

Обстрілював із ствольної артилерії райони населених пунктів Сіверськ, Закітне, Серебрянка, Григорівка, Білогорівка, Верхньокам’янське та Спірне.

На Бахмутському напрямку здійснює обстріли із мінометів, ствольної та реактивної артилерії неподалік Берестового, Покровського, Соледара, Зайцевого, Вершини, Новолуганського, Кліщіївки та Нью-Йорка.

Завдав ракетно-авіаційних ударів поблизу Берестового, Спірного, Стряпівки та Вуглегірської ТЕС.

На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках зафіксовано обстріли в районах населених пунктів Авдіївка, Карлівка, Мар’їнка, Срібне, Новомихайлівка, Вугледар, Времівка, Білогір’я, Полтавка, Гуляйполе, Гуляйпільське, Мала Токмачка, Новоданилівка, Оріхів та Кам’янське.

Окупанти завдали ракетно-авіаційного удару поблизу Оріхова та авіаційних ударів в районах Володимирівки, Павлівки та Новоандріївки.

Російські окупанти переміщують окремі підрозділи в район Білогорівки Сіверськодонецького району. Обстрілюють населені пункти зі ствольної артилерії. З танків б’ють в районах населених пунктів Сіверськ, Переїзне, Григорівка, Верхньокам’янське та Білогорівка. Завдали авіаударів неподалік Слов’янська, Сіверська і Серебрянки.