Ворог накриває Донеччину з артилерії: фото наслідків

Найгарячіша ситуація у Бахмутському районі. У Нью-Йорку ракетним ударом пошкоджено крамницю та будинок без постраждалих.

Соледар за сьогодні, 10 липня, зазнав двох обстрілів: вночі та ввечері. Про це розповів голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко у Telegram.

Внаслідок нічного обстрілу згоріли будинок культури та адміністративна будівля, внаслідок вечірнього пошкоджено п’ятиповерхівку. За день у місті троє поранених розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ знищили 20 танків росіян на Донецькому напрямку, у Білогорівці точаться бої Гайдай

“У Сіверську під обстріл потрапив приватний сектор один будинок зруйновано, багато пошкоджених. Також ушкоджень зазнала одна багатоповерхівка. Достеменно відомо про двох загиблих у місті за добу”, йдеться у повідомленні.

Вугледар росіяни обстріляли з артилерії поранено одну людину. Ще одну людину поранено у Ласточкиному Очеретинської громади.

“Окрім того, під вогнем громади у відносному тилу. Черкаська громада була обстріляна з Градів без постраждалих. В Іллінівській громаді від артобстрілу зайнялася пожежа на пшеничній ниві”, розповів Кириленко.

Станом на 16:00 рятувальники дістали з-під завалів 15 тіл загиблих у Часовому Яру на Донеччині Рятувальники встановили мовний контакт ще з трьома людьми, які залишаються під завалами. Врятувати вдалося пʼятьох людей.