У Генштабі розповіли про ситуацію на сході України

На Слов’янському напрямку ворог гатив в районах населених пунктів Долина, Дібровне, Мазанівка, Богородичне, Адамівка, Андріївка, Барвінкове, Вірнопілля, Велика Комишуваха, Краснопілля, Нова Дмитрівка, Хрестище, Новопавлівка, Нікополь, Червоне та Сулигівка.

З авіації росіяни вдарили неподалік Богородичного. Про це повідомляє Генштаб Збройних сил України у вечірньому зведенні у Facebook.

Окупанти намагалися провести розвідку боєм в напрямку Мазанівки, але завдяки українським захисникам відійшли з втратами.

На Бахмутському напрямку противник обстрілював із ствольної та реактивної артилерії районах населених пунктів Курдюмівка, Луганське, Берестове, Виїмка, Івано-Дар’ївка, Шуми та Переїзне.

На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках по лінії зіткнення тривають обопільні обстріли із застосуванням мінометів, танків, ствольної та реактивної артилерії.

Ворог завдав авіаударів неподалік Авдіївки та Володимирівки. Штурмовими діями намагався покращити тактичне положення в районі Новоселівки Друга, успіху не мав та відійшов.

На Словʼянському напрямку застосуванням артилерії окупанти намагаються створити сприятливі умови для подальшого просування у напрямку Ізюм-Словʼянськ. Російські окупанти намагалися штурмувати у напрямку Довгеньке-Краснопілля та Пасіка-Долина, але Збройні сили України успішно зупинили ворога.