Внаслідок обстрілу Часового Яру на Донеччині загинуло 15 осіб, більше 20 все ще перебувають під завалами

Внаслідок учорашнього обстрілу орками міста Часів Яр у Донецькій області було сильно пошкоджено 5-поверхівку. 15 людей загинуло, ще 24 перебувають під завалами, у тому числі й дитина.

Про це повідомляє прессслужба облуправління Держслужби України з надзвичайних ситуацій.

«Станом на 13:00 під час проведення аварійно-рятувальних робіт на місці події виявлено тіла 15 загиблих, врятовано з-під завалів 5 осіб», – йдеться в повідомленні.

У ньому уточнюється, що встановлений і підтримується словесний контакт з трьома особами під завалами, здійснюються заходи щодо їх порятунку, роботи тривають.

«За попередньою інформацією, під завалами можливе перебування ще 24 осіб з них одна дитина», – наголошують у Держслужбі.

Там додають, від ДСНС до проведення робіт залучено 67 людей особового складу та 10 одиниць техніки, додатково залучено два навантажувачі та два автокрани від місцевих органів влади.

Нагадаємо, уранці повідомлялося про виявлення 6 загиблих та 5 поранених.

Читайте також:

У Луганській області російські військові впритул з танку розстріляли будинок для людей похилого віку.

У Дніпропетровській області у селищі Радушне біля Кривого Рогу ракетним ударом було зруйновано підприємство промислової інфраструктури.

Вранці 9 липня російські агресори з окупованої території Херсонщини обстріляли «Ураганами» Інгулецький район Кривого Рогу. Ракетний удар наносився по житлових кварталах, пошкоджено будівлі, одна людина загинула.

Раніше ми писали, що у Запоріжжі війська рф обстріляли передмістя. В населених пунктах на Василівському, Пологівському, Гуляйпільському та Оріхівському напрямках зруйновано цивільну інфраструктуру, є поранені, їх доставили до лікарні.