Немає хімії: Полякова та Єфросиніна розповіли, чому не можуть говорити українською

Співачка Оля Полякова та ведуча Маша Єфросиніна мають своє шоу на YouTube “Дорослі дівчата”, але продовжують вести його російською мовою.

Через це, за словами дівчат, отримують порцію хейту, тому вирішили у новому випуску пояснити, чому не можуть перейти на українську, передає Gazeta.ua.

“Тому що ми до цього так, дійсно, весь час говорили російською і вдома, і між собою. Ми хочемо говорити українською, ми вивчаємо мову, ми все для цього робимо. Але щоб ось так, у приватній розмові, як з подругою на кухні, так українською, на жаль, не вийде. І вам самим буде не цікаво дивитися бекаючих, мекаючих, тих, які підбирають слова, ваших улюблених “Дорослих дівчат”, зазначила Полякова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні стали більше спілкуватись українською опитування

За словами дівчат, і самі глядачі звикли до них, як таких, що не підбирають слів, фантазують, і між ними є своя хімія.

“Оля співає українських пісень, я перевела свій Instagram, коли я можу виправити помилки, поміркувати над текстом. Там, де нас захоплюють емоції, там, де ми швидко маємо викласти свої думки, там де відбувається щось тригерне та животрепетне, у мене, наприклад, не виходить. Не виходить жартувати, і в нас нема цієї хімії”, пояснила Єфосиніна.

Але співачка та телеведуча пообіцяли спробувати відповідати на україномовні питання українською мовою.

Співачка Надя Дорофєєва потрапила в мовний скандал. Вона вирішила поділитися успіхами російськомовної пісні Raznotsvetnaya з підписниками. Однак вони відреагували на це обуренням у коментарях в Instagram.