Ворог атакував ракетами Миколаїв з областю: перші подробиці

Зранку 9 липня Миколаїв укотре зазнав ворожих обстрілів російськими окупантами.

Детальна інформація про постраждалих і руйнування уточнюється, повідомив у суботу в ранковому зведенні голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім у Telegram.

“8 липня в Баштанському районі внаслідок влучення боєприпасів та їхніх уламків горіли пожнивні залишки та суха трава на відкритій території села Добре Баштанської громади”, йдеться в повідомленні.

У Березнегуватській громаді тривають постійні обстріли сіл по лінії розмежування. Вночі 8 липня обстрілів зазнали станція Березнегувате, села Мурахівка та Калинівка. Попередньо без жертв. Інформація щодо пошкоджень уточнюють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терористи РФ знову вгатили по Миколаївщині: понад 50 поранених

Вчора з 12:00 окупанти обстрілювали село Новомиколаївка Первомайської громади. Частково пошкодили житлові будинки та кам’яні огорожі. Також відбулося займання полів із зерновими, лісосмуги та сухостою.

8 липня після ворожих обстрілів виникла пожежа в лісі на Кінбурнській косі та ще два займання хвойного настилу на території лісництва поблизу села Василівка Очаківської громади.

У суботу вранці, 9 липня, в Миколаєві пролунала серія вибухів. На 5:30 розриви не припинялися. Потужні звуки в Миколаєві чули під час повітряної тривоги. В області вона тривала 50 хв. із 5:08 до 5:58.