Подоляк угледів переломний момент у війні з росією

У війні росії проти України починається певний переломний момент, адже українські сили б’ють по російських тилах.

Про це в інтерв’ю 24 каналу заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

За його словами, лише за останній тиждень вдалося знищити 16 позицій з російськими казармами і складами боєприпасів. Крім того, противник змушений брати оперативні паузи через втрати.


Михайло Подоляк
радник глави Офісу президента України

«Тому певний перелом війни вже починається. Все тому, що ми доводимо, що будемо атакувати саме складські місця і центри оперативного управління армійськими структурами»

Він додав, що більш відчутним цей переломний момент стане з отриманням ще більшої кількості західних озброєнь.

Читайте також

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов заявив, що в серпні цього року Україна покаже перші відчутні перемоги на фронті.

Крім того, Буданов очікує, що війна з росією завершиться наступного року. За його словами, кінцем війни стане вихід на кордони станом на 1991 рік.

Водночас, у Пентагоні не вважають за можливе закінчення війни з путінською росією до кінця нинішнього року. Там переконані, що путін хоче продовжувати атаки на Україну.

Тим часом президент США Джо Байден 8 липня підписав новий пакет оборонної допомоги Україні на суму близько $400 мільйонів. Він включає ще одну партію реактивних систем залпового вогню HIMARS, а також високоточні боєприпаси.