Доходи за бізнес-депозитами на потреби ЗСУ: нова можливість допомогти армії

ПриватБанк підключив можливість перерахування доходу за бізнес-депозитами на допомогу Збройним силам України.

Про це передає Укрінформ з посиланням на повідомлення пресслужби держбанку.

«ПриватБанк підключив для підприємців та бізнес-клієнтів нову можливість для підтримки української армії — відтепер бізнес-клієнти можуть під час відкриття строкового депозиту в «Приват24 для бізнесу» підключити автоматичне перерахування частини або всіх процентів на підтримку Збройних сил України», – повідомляє пресслужба банку.

Також бізнес-клієнти банку зможуть підключити таку опцію для вже відкритих строкових депозитів у гривні. Новий функціонал дозволяє вибрати різні варіанти перерахування нарахованих доходів на потреби армії: від 0 суми виплачених нарахованих відсотків, третини або двох третин до всієї суми.

Раніше повідомлялося, ПриватБанк запустив для підприємців новий сервіс «Каса». Він дозволяє підключити та використовувати POS-термінали банку як програмний реєстратор розрахункових операцій (ПРРО).

Також повідомляли, ПриватБанк обмежить витрати за картками клієнтів, якщо при обороті 500 тисяч гривень на місяць вони не зможуть або відмовляться документально підтвердити свої доходи.

Нагадаємо, з 6 липня  ПриватБанк встановлює ринковий курс обміну валют для безготівкових операцій, зокрема розрахунків.