“Віримо, як у Бога” – українські зірки вітають Залужного з днем народження

Сьогодні, 8 липня, Головнокомандувач Збройних сил України генерал Валерій Залужний святкує 49 років. Його називають одним з найвідкритіших генералів, який розуміє проблеми солдатів і молодших офіцерів.

З днем народження військового, який майже рік очолює ЗСУ, вітають українські знаменитості.

Зокрема, виконавиця Наталія Могилевська поділилася дитячим фото Залужного. А ще опублікувала ролик з іншими архівними кадрами генерала.

“Валерій Федорович у мирному житті люблячий чоловік і батько двох доньок. Має чотири освіти, володіє кількома мовами і захоплюється театром. Сьогодні він “залізний генерал”. Людина, завдяки якій, ми маємо віру в майбутнє і точно знаємо, що перемога за нами! Будьте щасливий і здоровий, пане генерале. А сили вашого духу і мужності вистачає на всю нашу Україну”, написала вона.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Наталья Могилевская (@nataliya_mogilevskaya)

Шоумен Володимир Остапчук поділився мемом, де Головнокомандувач ЗСУ розповідає про втрати окупантів на фронті.

Радіоведучий Слава Дьомін опублікував фото іменинника, де він із суворим виразом обличчя показує сердечко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін в нокауті, HIMARS летять куди треба мережі рясніють мемами про Залужного

Колишня дизайнерка, письменниця Ольга Навроцька порівняла Залужного з Богом.

А комік Андрій Рибак пожартував, що цього разу Україні з Федоровичем пощастило. Ведучий натякнув на президента-втікача Януковича.

Письменник Сергій Жадан вирішив привітати усіх українців із сьогоднішнім іменинником.

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний 8 липня святкує 49-річчя. 23 травня він увійшов по списку 100 найвпливовіших людей 2022-го за версією журналу Time. Gazeta.ua зібрала найцікавіші факти і фотографії українського генерала.

Зокрема, він дозволив військовим на фронті відкривати вогонь у відповідь по окупантах без узгодження з вищим керівництвом.

“Зміни мають відбутися перш за все у світогляді і ставленні до людей. Я б хотів, щоб ви повернулися обличчям до людей, до своїх підлеглих”, сказав Залужний після призначення на посаду Головнокомандувача.