Бред Пітт зізнався, що страждає на невиліковну хворобу – але йому ніхто не вірить

Американський актор Бред Пітт розповів про рідкісну і невиліковну хворобу прозопагнозію. Її ще називають “лицьовою сліпотою”.

Знаменитість зізнався, що не може розрізняти людські обличчя. Хвороба є спадковою, або ж її спричиняє травма. Цим актор поділився в інтерв’ю журналу GQ.

Пітт щосили намагається запам’ятати обличчя людей на різних заходах. Однак спроби не завжди успішні, за його словами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продала фото дітей за $14 млн і колекціонує холодну зброю: маловідомі факти про іменинницю Анджеліну Джолі

Кінозірка додав, що йому за це соромно. За його словами, через це люди думають, що він “закритий, відчужений, недоступний і цілком поринулий у свої проблеми”.

Також Пітт поскаржився, що ніхто йому не вірить, що він може страждати на таке захворювання. Тож його вважають просто неввічливим.

“Ніхто мені не вірить! Треба знайти ще когось із такою самою недугою”, сказав він виданню.

Пітт, який нещодавно розлучився з Анджеліною Джолі і з якою у них тривають судові позови щодо опіки над дітьми, вирішив відмовитися від особистого життя і не має наміру більше одружуватися.

Знайомі артиста запевняють, що той перестав вважати знайомства та побачення з жінками чимось пріоритетним через величезний тягар відповідальності, що звалився на нього після шлюборозлучного процесу з колишньою дружиною. Повідомляється, що він побував на кількох побаченнях, проте вони не привели до нічого серйозного. Крім того, Пітт продовжує в судовому порядку добиватися опіки над ними з Джолі спільними дітьми.