ЗСУ відбили ворога на Слов’янському напрямку

На Слов’янському напрямку Збройні сили України відбили штурм ворога в напрямку Долини.

Окупанти з артилерії обстріляли Краснопілля, Первомайське, Нову Миколаївку, Богородичне, Адамівку, Долину, Мазанки, Дібрівне, Чепіль та Мосьпанове. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ в Facebook.

На Донецькому напрямку ворог встановлює контроль основні над територією Луганської області у межах адміністративних кордонів. Відновлює транспортну інфраструктуру в тилових районах.

На Краматорському напрямку окупанти обстрілювали із ствольної артилерії райони Білогорівки і Верхньокам’янського. Завдали ракетно-авіаційного удару поблизу Слов’янська та Званівки.

На Бахмутському напрямку ворог штурмує Новолуганське. Бойові дії тривають.

Обстрілював із ствольної артилерії райони населених пунктів Кодема, Новолуганське, Покровське, Берестове, Спірне, Івано-Дар’ївка. Завдав ракетно-авіаційних ударів неподалік Соледара, Спірного, Покровського та Шумів.

За підтримки вогню артилерії та авіації агресор відновив штурмові дії в напрямку населеного пункту Спірне. Має частковий успіх. Бойові дії тривають.

На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському, та Запорізькому напрямках фіксуються обстріли позицій Сил оборони із артилерії різних калібрів вздовж лінії зіткнення. Російські окупанти вдарили авіацією по населеному пункту Авдіївка.