Гороскоп на 5 липня: для яких справ цей день буде найбільш вдалим

5 липня розраховувати на удачу не слід. Результати дасть наполеглива праця. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Цей день примусить переглянути свої переконання, – говорить астрологиня. Не наполягайте на своєму. Впертістю можна зашкодити собі. Вдалий час для переїзду на нове місце проживання та переходу на нову роботу. Загострюватимуться конфлікти між батьками й дітьми. Ставтеся з повагою до особистого вибору близьких людей. Не втручайтеся в родинні конфлікти друзів. Це лише ускладнить ситуацію”.

Овен

Цього дня все складатиметься проти вашої волі. Робота не дасть очікуваних результатів. Швидко наставатиме втома. Більше відпочивайте.

Телець

Не варто брати кредити. Їх важко буде виплачувати. Нагадають про себе старі борги. Бажано не зволікати з їхнім погашенням. Не час думати про кар’єрне зростання.

Близнюки

Організм реагуватиме на зміну погодних умов. Погіршується самопочуття. Не беріть на себе багато роботи. Додатковий відпочинок не завадить.

Рак

Будьте наполегливими – і матимете результат. Вірте у свої сили. Коштів не бракуватиме. Подбайте про розширення бізнесу. Бережіть очі від надмірного навантаження.

Лев

Бракуватиме бойового настрою. Не встрявайте в суперечки. Вам не вийти переможцем з них. Більше часу приділіть домашнім справам. Допоможіть друзям у скруті.

Діва

Перевіряйте техніку перед початком роботи. Затримки будуть пов’язані з технічними негараздами. Будьте уважні під час оформлення документації. Помилки дорого коштуватимуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не менше +28°С і подекуди дощі: синоптики оновили прогноз на вівторок

Терези

Не розповсюджуйте плітки. Це нашкодить вашій репутації. Будьте дипломатичними під час переговорів. Оберігайте свій особистий простір від стороннього втручання.

Скорпіон

Стримуйте свої ревнощі. Довіряйте коханим. Бережіть здоров’я. Уникайте протягів.

Стрілець

Щедрість не повинна перетворюватися на марнотратство. Контролюйте свої витрати. Не затримуйтеся на роботі. Вашої уваги потребуватимуть батьки та діти.

Козеріг

Просто зранку доведеться розв’язувати несподівані проблеми. Зумійте поєднати роботу і домашні обов’язки. Майте терпіння, спілкуючись з малечею.

Водолій

Щасливим цей день не назвеш. Поставтеся до невдач по-філософськи. Не дозволяйте емоціям взяти гору над розумом.

Риби

Будьте уважними. Не пропустіть шансу навчитися чогось нового. Розвивайте свої здібності. Попереду складний фінансовий період. Можуть знадобитися додаткові знання.

Новий тиждень розпочнеться в Україні спекотною погодою.