Фейки про зброю в ТЦ “Амстор” в Кременчуку розповсюджувала засуджена за наркоторгівлю – мер

Кремль використовує наркокур’єрів та наркоманів для інформаційної війни.

Колишня осуджена за наркоторгівлю Валерія Браца, яка втекла з Кременчука за кордон розповсюджувала брехню, що у “Амсторі” зберігалася американська зброя, повідомив мер Кременчуку Віталій Малецький в Facebook.

Ця особа неодноразово затримувалася поліцією, вона була осуджена за продаж наркотиків, а тепер записує “відосики”, повторюючи в них фейки кремля про те, що в ракетній атаці на “Амстор” винна влада України.

“Дивовижна погань”, прокоментував Малецький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кременчук, Миколаїв, Одещина: показали наслідки найжорсткіших атак РФ (фото 18+)

Є інформація і про інших осіб, які за “дозу” поширюють кремлівську пропаганду, а раніше малювали мітки на дахах та парканах, щоб нас залякати.

Малецький вкотре застеріг кременчужан,що інформаційна війна проти України буде лише посилюватися і порадив фільтрувати повідомлення у соцмережах, а також довіряти лише офіційній інформації.

27 червня російські окупанти завдали двох ракетних ударів по Кременчуку. Поцілили в ТРЦ “Амстор”. У торговому центрі працювали всі магазини та відділи, перебували сотні цивільних.

Служба безпеки України встановила обставини запуску ракет російськими терористами по ТЦ у Кременчуку. Ракети Х-22 випустили з бомбардувальників Ту-22М3, які злетіли з аеродрому “Шайковка” у Калузькій області РФ. Запуск самих ракет здійснили вже у повітряному просторі Курської області.

Станом на 2 липня розбір завалів торговельного центру завершили. Кількість жертв та зниклих безвісти зросла до 22 людей.