Заробляє на весіллях: мовчазна Лорак вперше засвітилася з початку війни

Виконавиця 43-річна Ані Лорак, яка досі жодного разу не висловилася про російську агресію проти Батьківщини, вирушила розважати публіку у Вірменії.

Мовчазна артистка заробляє гроші виступами на весіллі. Та навіть не її вокал, якого давно не було чути, зміг привернути стільки уваги. Перед публікою вірменської столиці Єревану виступила у невдалому червоному вбранні зі стразами й воланами. Відео опублікували на фан-сторінці Лорак в Instagram.

Співачка виконала хіт “Солнце”. Як зазначили автори в дописі під відео, її корпоративний виступ відбувся 2 липня.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ani Lorak_is my_life❤ (@anilorak_is_my_life)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Мовчати порадив Філіп Кіркоров” Осадча різко висловилася про позицію Лорак

У Росії артистка всі концерти скасувала. Тож тепер вирішила заробити у Вірменії. А ще восени цього року планує гастрольний тур Чехією та Німеччиною.

Ані Лорак є в списку артистів, які “люблять війну”. На сайті TheyLoveWar показані співаки, громадські діячі, політики, які або замовчують війну, або активно підтримують злочини російського диктатора Володимира Путіна. Уродженці Чернівецької області Лорак присвоїли статус “Замовчування агресора і реальної ситуації в Україні. Мовчазна підтримка путінського режиму”.

Спортсменка Лілія Подкопаєва ще на початку червня розповіла про стосунки з кумою, співачкою Ані Лорак. Гімнастка, яка давно живе в США, зізналася, що не спілкується з виконавицею через її мовчазну позицію щодо російського вторгнення в Україну.

Раніше зірки були близькими подругами. Але після того як Лорак почала ігнорувати агресію РФ проти українського народу, Подкопаєва вирішила навіть “не з’ясовувати стосунки”.