Росіяни вбили чотирьох мешканців Донеччини, ще з десяток – поранені

Російські загарбники продовжують вбивати цивільних мешканців Донецької області.

Протягом минулої доби окупанти вбили чотирьох мирних у Слов’янську. Ще 12 отримали поранення. Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко 2 липня в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Внаслідок обстрілів Бахмуту п’ять людей поранені: серед них дитина Кириленко

“Крім того, у Бахмуті зареєстровано смерть однієї людини, пораненої на Луганщині. Наразі неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі. Кожен воєнний злочинець буде покараний”, зазначив він.

Зараз у Донецькій області немає жодного безпечного місця. Лінія фронту під постійними російськими обстрілами. Тому мешканців Донеччини закликають евакуюватися.

Міста Бахмут, Слов’янськ і Часів Яр за останню добу обстрілювали. Також російські окупанти накривали вогнем Мар’їнку, Красногорівку, Авдіївку й Торець. Про це заявив Кириленко 30 червня.

55% Донецької області під контролем росіян, заявив голова Донецької військової адміністрації Павло Кириленко 22 червня. Окупація включає в себе і зруйновані міста, зокрема Маріуполь та Волноваха. Ситуація вздовж усієї лінії фронту дуже складна. Ворог застосовує дуже важку артилерію, авіацію всі види озброєння, які є.

Росіяни не спроможні захопити Донеччину, не зруйнувавши її, сказав Кириленко.