Росія атакувала Одещину ще однією ракетою

Увечері 1 липня російські окупанти знову завдали ракетного удару по Одеській області.

Ворожі літаки випустили тактичну керовану ракету класу “повітря земля”, яку знищила українська протиповітряна оборона, заявив уранці 2 липня речник Одеської військової адміністрації Сергій Братчук у Telegram.

“Одещина. Пізно ввечері підрозділ ППО знищив ворожу ракету середньої дальності Х-31. Російський літак атакував наш регіон”, йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Найгірший сценарій”: Братчук прокоментував помсту росіян за Зміїний

Удар нанесли з літака з боку Чорного моря, додав Братчук.

1 липня по Одещині завдали ракетного удару літаки стратегічної авіації РФ з Чорного моря. Одна ракета влучила в багатоповерховий житловий будинок, друга в базу відпочинку в Білгород-Дністровському районі.

Унаслідок ракетного удару в селищі Сергіївка Білгород-Дністровського району Одеської області загинули 21 людина. 16 людей у житловому будинку та п’ять на базі відпочинку. З них одна дитина. Постраждали 39 мирних жителів. Пожежники врятували вісьмох людей. Серед них є діти від 3 до 17 років.

Ракетний удар Росії у житлову дев’ятиповерхівку та базу відпочинку на Одещині помста за звільнення острова Зміїний, заявив заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін.