Гороскоп на 2-3 липня: три знаки зодіаку, для яких початок місяця стане суперуспішним

2-3 липня добре вестиметься тим, хто вже налагодив бізнес і звик до нових реалій. Не бійтеся мріяти. Складайте плани на другу половину літа. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Вихідні не дадуть розслабитися, – говорить астрологиня. Буде багато невідкладних справ. Не сидітиметься на місці. Обирайте активні форми відпочинку. Тримайте язик за зубами, якщо не хочете потрапити в халепу. Не обговорюйте з колегами своїх керівників. Не шукайте пару серед людей, набагато старших за віком. Робочі наради проходитимуть успішно. Захищайте тіло від перегрівання та інтенсивного сонця. По можливості більше уваги приділіть водним процедурам. Можна розпочати новий курс масажу. Суперуспішним початок місяця буде для Терезів, Стрільців і Козерогів”.

Овен

Не витрачайте час на розваги. Цими днями добре працюватиметься. Зробіть щось корисне по дому. Візьміть на себе роль дбайливого господаря.

Телець

Бракуватиме гарних ідей для відпочинку. Віддайте ініціативу в руки інших членів родини. Займайтеся улюбленими справами. Не відмовляйтеся від запрошення в гості.

Близнюки

Читайте, гуляйте, спілкуйтеся. Але не будьте надто егоїстичними. Не забувайте враховувати інтереси всіх членів родини, щоб вихідні не перетворилися на суцільні суперечки.

Рак

Втомитеся більше, ніж у будні. Не намагайтеся брати на себе організацію вихідних. Раніше лягайте спати.

Лев

По можливості проведіть ці дні на березі водойми. Вода заспокоюватиме і добре відновить ваші сили. Контролюйте свої витрати.

Діва

Не варто відправлятися на відпочинок далеко від дому. Вам буде незатишно в новому місці. Проведіть час у колі старих знайомих. Самотнім не варто шукати своєї пари. Вибір буде невдалим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка Голлівуду “засвітився” в столичному закладі тепер там роблять пончики з його імʼям

Терези

Зробіть приємне коханим. Проведіть з ними ці дні. Не залишайте малечу без нагляду. Більше уваги приділіть батькам.

Скорпіон

Вихідні цього разу нічим не відрізнятимуться від буднів. Цими днями можна доробити все, що не встигли протягом тижня. Знайдіть час на заняття оздоровчими процедурами.

Стрілець

Кращим відпочинком будуть заняття творчістю. Малюйте, фотографуйте, майструйте. Це відновить ваші сили й покращить настрій.

Козеріг

Ставтеся критично до сенсаційних новин. Вони здебільшого не відповідатимуть дійсності. Причин для тривог не буде. Не варто змінювати своїх планів.

Водолій

Ви будете важкими на підйом. Не обіцяйте рідним і знайомим яскравої програми на вихідні. Проведіть ці дні вдома. Наведіть лад.

Риби

Будьте готовими до експромту. Вашим планам не судилося здійснитися. Не переймайтеся через це. Вихідні обіцяють бути цікавими.

Синоптикиня розповіла, якої погоди чекати у вихідні.