“Робимо висновки” – Подкопаєва прокоментувала мовчазну позицію куми Ані Лорак

Спортсменка Лілія Подкопаєва, яка давно проживає в Сполучених Штатах, висловилася про зраду куми-співачки Ані Лорак. Раніше зірки були найкращими подругами.

Однак після повномасштабного російського вторгнення в Україну виконавиця жодного разу не висловилася на підтримку батьківщини. Це й вплинуло на стосунки між нею та гімнасткою. У цьому зізналася Подкопаєва в інтерв’ю програмі “Слава+”.

“Я нічого їй не писала. Іноді мовчання може бути доволі промовистим. Ні Ані Лорак, ні її представник не зробили жодної заяви. Тому ми робимо висновки: вона зробила те, що хотіла. На жаль. Я чекала, тому що значення має кожен голос. Щодня помирають діти. Ми не можемо цього дозволити. Я завжди намагалася виправдати людину, але зараз немає жодних виправдань”, поділилася вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Мовчати порадив Філіп Кіркоров” – Осадча різко висловилась про позицію Лорак

Олімпійська чемпіонка зазначила, що для неї ця тема “доволі чутлива”.

“Я довго чекала. Ми багато років дружили. Це людина (Ані Лорак. Gazeta.ua), на честь якої я назвала старшу доньку. Я чекала до останнього, але мовчання впродовж трьох місяців мене вбило”, підсумувала Подкопаєва.

Подкопаєва ще на початку червня розповіла про стосунки з кумою, співачкою Ані Лорак. Спортсменка, яка давно проживає в США, зізналася, що не спілкується з виконавицею через її мовчазну позицію щодо російського вторгнення в Україну. Раніше зірки були близькими подругами. Але після того, як Лорак почала ігнорувати агресію РФ проти українського народу, Подкопаєва вирішила навіть “не з’ясовувати стосунки”.