Ракетний “приліт” на Одещині: загиблих уже понад 20, пошуки тривають (оновлено)

Кількість загиблих унаслідок ракетної атаки Сергіївки Одеської області збільшилася до 21. Серед них 12-річний хлопчик.

Про це повідомив речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук під час національного телемарафону 1 липня, передає FreeДом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Путіна прокоментували ракетний удар по Сергіївці

Ця кількість жертв може бути не остаточною, розповіли в селищній раді Сергіївки виданню “Сьогодні”.

“Станом на 13:50 знайшли 21 загиблого, 37 поранено. Обстріляли житловий масив, у якому проживають близько трьох чотирьох тисяч осіб. Також знайшли ще одну людину, але невідомо, чи жива вона. Є постраждалі діти”, зазначили.

ОНОВЛЕНО. У Державній службі безпеки України з надзвичайних ситуацій в Одеській області не підтвердили інформацію, надану Братчуком. Про це передає “Суспільне”.

“За даними рятувальників, станом на 16:43 від ракетних ударів росіян у Сергіївці померли 20 людей, одну людину шукають”, наголосили.

ОНОВЛЕНО. О 17:00 рятувальники виявили ще одного загиблого. У результаті ракетних ударів РФ у Сергіївці загинула 21 людина.

Уночі 1 липня по Одещині завдала ракетного удару літаками стратегічна авіація РФ з Чорного моря. Одна ракета влучила в багатоповерховий житловий будинок, друга у базу відпочинку в Білгород-Дністровському районі.

Станом на 10:00 внаслідок ракетного удару в селищі міського типу Сергіївка Білгород-Дністровського району Одеської області повідомляли про 18 загиблих. 16 людей у житловому будинку та двоє на базі відпочинку. З них одна дитина.

В Одеській області 2 липня оголосили день жалоби за загиблими від російських обстрілів у Білгород-Дністровському районі.