У Путіна прокоментували ракетний удар по Сергіївці

У Російській Федерації вчергове збрехали, що їхні терористи нібито не обстрілюють цивільних.

Так відповів прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков журналістам, які запитали про нічний обстріл Сергіївки Одеської області, передає російський “Інтерфакс”.

“Я хочу вам ще раз нагадати слова президента та головнокомандувача РФ про те, що збройні сили Російської Федерації під час “спеціальної військової операції” не працюють по цивільних цілях та цивільній інфраструктурі, збрехав Пєсков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під завалами в Сергіївці діти, які втекли від війни Зеленська

Він нааголосив, що російські терористи нібито “працюють по складах військової амуніції, по підприємствах, де здійснюється підготовка та ремонт військової техніки, складування боєприпасів, місцях зосередження, тренування та навчання найманців, у тому числі іноземних та націоналістичних елементів”.

У МВС України вже зауважили, що жодних військових об’єктів поблизу селища Сергіївка, яке обстріляли росіяни, немає.

Уночі 1 липня по Одещині завдала ракетного удару літаками стратегічна авіація РФ з Чорного моря. Одна ракета влучила в багатоповерховий житловий будинок, друга в базу відпочинку в Білгород-Дністровському районі.

Станом на 10:00 внаслідок ракетного удару в смт Сергіївка Білгород-Дністровського району Одеської області повідомляли про 18 загиблих. 16 людей у житловому будинку та двоє на базі відпочинку. З них одна дитина.

В Одеській області 2 липня оголосили день жалоби за загиблими від російських обстрілів у Білгород-Дністровському районі.