«Для наших сердець немає кордонів». Джилл Байден зворушила розповіддю про зустріч з українками в Іспанії

Перша леді США поділилася своїми враженнями від поїздки до Іспанії, де також проходив саміт країн НАТО, в якому брав участь її чоловік Джо Байден.

Джилл Байден поділилася враженнями від свого візиту до Мадрида, де вона разом із королевою Іспанії Летицією і двома онучками Мейзі та Фіненган відвідала Центр українських біженців. Відео вона опублікувала у своїх офіційних соцмережах.

«Коли я зустрічалася з українськими сім’ями та гуманітарними працівниками в Іспанії, я думала про слова однієї матері, які вона сказала мені, коли я відвідала Україну на День матері: „Для наших сердець немає кордонів“. Я вдячна народу Іспанії за те, що він продовжує відкривати свої серця тим, хто цього потребує», — написала Джилл Байден.

Читайте також:

8 травня, у День матері Олена Зеленська разом із першою леді США Джілл Байден відвідала українських переселенців в Ужгороді.

Перша леді США Джилл Байден у супроводі першої леді Румунії Кармен Йоханніс відвідала школу в Бухаресті, де поспілкувалася з українськими та румунськими освітянами, а також з українськими матерями та з дітьми.