Російські найманці знову вгатили по Миколаєву з областю: є 10 “прильотів”

Сьогодні, 1 липня, зафіксували російські удари ракетами по Миколаєву. Зранку було 10 прильотів.

Також під обстрілами опинилися Баштанський і Миколаївський райони, зокрема, Широківська, Березнегуватська, Інгульська, Первомайська, Куцурубська, Радсадівська й Галіцинівська громади. Про це повідомила голова обласної ради Ганна Замазєєва 1 липня в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ракетна атака Одещини: кількість загиблих знову зросла

За минулу добу на Миколаївщині отримали поранення п’ятеро. Їх госпіталізували. Дітей серед постраждалих немає.

“Загалом, станом на сьогоднішній ранок, у миколаївських лікарнях перебувають 258 громадян, які постраждали від атак окупантів на Миколаївщину. Ще 50 постраждалих отримали допомогу амбулаторно”, зазначила Замазєєва.

Ситуація на півдні України залишається стабільно напруженою. Російські окупанти намагаються утримуватися на рубежах відступу. Ворог дистанційно обстрілює звільнені українськими захисниками території.

Сьогодні, 1 липня, російські загарбники накрили ракетами Миколаїв з областю. Є “приліт” по підприємству. У результаті ракетного удару жертв немає, зазначив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

Зараз у Миколаєві ситуація небезпечніша, ніж три тижні тому. Російські окупанти збільшили обстріли міста. Про це сказав голова обласної військової адміністрації Віталій Кім 29 червня.

“Вони стріляють, щоб залякати місцеве населення і деморалізувати наших військових. Ми не можемо прорахувати, куди стрілятимуть окупанти, бо вони не дотримуються жодних норм ведення війни. Тому в Миколаєві зараз небезпечно”, сказав голова адміністрації.